Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orange

det sitter

på en liten

solstol

utanför mitt

smutsiga köks-

fönster

en tatuerad

kvinna

hon läser bok

jag blåser rök

ut mot henne

på henne

ser jag att liv

kan levas på

så många

olika vis och

vinden vilar

mot hennes kind

min rök slår

mot rutan

och allt det

gröna blir plötsligt

orange




Fri vers av ss
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-02 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ss