Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ont där



ont där

precis

där du

brukade

bo precis

på den

punkten

mitt i

mitt i mitt

hjärta har

jag ont

precis

hela tiden

som går har

jag bara

ett tomt

hål som

gör ont




Fri vers av ss
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-02 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ss