Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar orden

Fångar orden
ur tankarna
mejslar fram
väger, söker uttryck,
fastnar i en formulering
eller tappar bort mig i en mening
refuserar
gör nya försök
att stapla ord
och hitta det där lilla extra
som berör, kanske stör
eller verkar helt nonsens

Fångar orden
med vilka jag försöker
fånga dagen




Fri vers av AA VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-10-03 00:03



Bookmark and Share


  Zelogath
Ack så svårt det kan vara
Men så rätt det sedan blir
När man väl lyckas!
2011-10-05

  Celticgirl
Känns igen och väl fångat!
2011-10-04

    Birgersdotter VIP
du fångar alltid orden i dina fina texter tycker jag
2011-10-04

  Linda CH VIP
Du fångade orden mycket väl beskrivande!
2011-10-03

  Anna*
Du beskriver det bra och jag applåderar =0)
2011-10-03

  Sofhia Wirström
bra skrivet...just detta kan vi nog alla känna igen oss i
2011-10-03

  Filosofen2
Just den där känslan kan verka nonsens, men just den kan få hela texten att leva, möta läsaren och ge liv.
2011-10-03

  ULJO
Fint skriftat och fångat i nuet
2011-10-03

  Alysse VIP
mycket bra formulerat och fint skrivet
2011-10-03

  Ninananonia VIP
:) just så fångar du orden
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP