Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (dovhjorten)...

 

hjortens dova ton

får känslovind att ana

en doft av oro 

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-03 07:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin känsla i din haiku!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra