Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Väderomslag

 

  

när jag äntligen somnade

var det till regnets smattrande

mot fönsterrutan

 

när jag vaknade

såg jag solens strålar

genom persiennes springor

 

drar upp persiennen

ser hur regndroppar

glittrar som silverkulor

på häggens gula löv

 

solen försvinner i dimman

regnet har dragit bort

det kanske blir en fin

höstdag denna måndag

i början av oktober månad

 

 

 

 

anits 3 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-03 09:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det håller vi tummarna för att det blir, både för dig och mig! :o)
2011-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Fint foto.

Ja, oktober är lite ombytlig i år.
2011-10-04

  poetryGirl
det blev en vacker dag
2011-10-03

  Eva Helene VIP
"regndroppar glittrar som silverkulor på häggens gula löv" - fin morgonbild här.
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP