Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schamanen

Ett tovigt hopkurat djur
med varm hud i mörkren
och

fåglaorden

himlaorden

vibrerande under huden i fingertopparna.

De har aldrig bott i några lungor.
De har aldrig legat på några tungor.
Mina händer ritar dem i luften.

Komplicerade mönster,
handledsvridningar och små ryckningar
blir signaler från mitt fönster.

Jag talar till vinden i träden
den susande motorvägen
bär

fåglaorden

himlaorden



till dig.







Fri vers av -----
Läst 540 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2011-10-03 20:15



Bookmark and Share


  Elwania
vibbar av mångfalld
2011-11-03

  Zelogath
Att tala
Med naturen och dess inneboende
Med ord som inte behöver
Yttras
Naturens krafter, i kärlek
Stark text, mycket bra!
Applåd från mig, till dig
2011-10-25

  Jocy Joyless
Snyggt!
2011-10-23

  Kimberly Enqvist
Otroligt inspirerande!
2011-10-21

  barfotafantomen
mycket vacker. seglande och letande. följsam och långt bort.
2011-10-20

  cilax VIP
känsligt, vackert
2011-10-08

  MMo
Episkt! Denna är din bästa!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

-----
-----