Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla fall falleri falleralla, faller jag för alla.

Om vi, rent hypotetiskt, säger att vi gräver ett hål.
Rakt genom jorden. Genom den brinnande kärnan.
Och upp i Kina. Då har vi ett hål genom hela jorden.

Tänk dig sedan att du hoppar ner i hålet.
Med huvudet före. Då faller du i en evighet.
Faller och faller, med huvudet mot mitten.

Men någonstans, ungefär halvvägs,
börjar du falla uppåt, med fötterna mot mitten.
För att sedan falla upp med fötterna sist.

I Kina.




Fri vers av Johanness
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-03 22:29



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
ha-ha-ha
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Johanness
Johanness