Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omslag

Den sista värmen
omfamnade oss i helgen

Sommaren i dödsryckningar
släpper sakta sitt grepp
och försvinner vid horisonten
med en svans av moln

Stråk av kyla
en annan luft
anas

Mörkret
bäddar in
och förbereder oss
för vintern

Ljusen tänds
och lyser upp

Vi väntar.....




Fri vers av AA VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-04 00:15



Bookmark and Share


  Zelogath
Jag omfamnar det kommande mörkret
Då jag uppskattar de små ljusen man får tända
Utan mörker finns det ingen mening med
Ljus
Man får se det positiva i allt :)
2011-10-05

    Birgersdotter VIP
Mysigt
2011-10-04

  Sofhia Wirström
härlig höstdikt. så tycker jag vi gör.
2011-10-04

  Anna*
Jag fick känslan av att kura skymning, varmt och gott =0)
2011-10-04

  Ninananonia VIP
Fint beskrivet :) det gör vi..
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP