Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (goda jorden)...

 

tankar som bär bort

längtar plats att landa på

finner goda jorden

där flera perspektiv gror

och många insikter bor

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra