Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara påväg

Nu kommer den tid

då de kända markerna drar en
skugga av avsked över mina
fötter, som om de nära slått upp
skivor av glas kring sina sömngångartankar,
som om det som varit i rörelse stannat
och sagt, jag är din landningsbana
och plattform

jag vet att tillvaron steg för steg
lösgör sina länkar, glider undan
mot nått annat

hur måttlöst osäkert
och vacklande att vara
levande i vinden

hur befriande tanklöst
att vara på väg




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 448 gånger
Publicerad 2011-10-04 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin