Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet 2009


Det bästa

jag hoppas du förstår att det inte är lätt
för mig att glömma ditt sätt
ditt sätt som gör att jag känner mig hel
som gör att allt annat känns fel
varje gång du säger hej eller goddag
har jag en önskan, att du kände som jag
men jag har insett nu, jag förstår
jag måste ta vara på den tid med dig jag får
för närsomhelst kan du försvinna
jag vill bara så gärna hinna
berätta så att du vet och får reda på
Du är det bästa någon person nånsin kan få




Fri vers av ellenheiman
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-04 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman