Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyberlove

I just log out when you do


and pretend we go to bed together




Fri vers av ellenheiman
Läst 372 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-15 23:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
klockren
2013-10-19

    ej medlem längre
Längre än så behöver inte en text vara för att säga sitt och få läsarens fantasi att börja vandra långa vandringar längs oupptäckta stigar. Toppen!
2013-07-28

    ej medlem längre
:-)
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman