Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
120327


och om jag tror att jag älskar dig?

det är så förvirrande nu
kan du inte bara vara du
med allt det du är
för jag lovar och svär
att snart tappar jag allt jag har
och då måste du finnas kvar

du tog mig med storm
och jag tror att känslor börjar ta form
men det är så fel, jag vet
så det får vara i hemlighet
men du räddade mitt liv litegrann
och jag vill aldrig att vi ska vara ifrån varann




Fri vers av ellenheiman
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-25 00:06



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tycker om denna
kärleksdikt!
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman