Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan tärning

Till Lindemann sjunger i mina öron
och just nu vill jag att livet ska vara sådär

precis sådär
hårt och testosteronfyllt

inget gulligullande
bara raka puckar

in, ut
färdigt, slut

inga känslor
bara närhet

inget hjärta
bara kropp

jag vill göra det jag vill
när jag vill

utan betydelse
utan regler


jag vill spela spelet

utan tärning




Fri vers av ellenheiman
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-18 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt. Härligt. Ord som sprakar.
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman