Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång för alla

jag ger upp
en gång för alla

jag lägger ner mina vapen
släpper skölden
viftar frenetiskt med den vita tygbiten

JAG

GER

UPP

(HÖR DU DET?!?!)


för du har besegrat mig
på alla sätt man kan
med dina vassa pilar
dina knivskarpa skott



med dina ord
och dina ögon

ditt skratt
och dina leénden

du har besegrat mig
med hela den fina uppenbarelse du är

du har vunnit

för din existens
och din närvaro

får mina murar att falla




och, jag ORKAR INTE bygga mer!




Fri vers av ellenheiman
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-25 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Looooove!!! Är den inte härlig? JAg antar att det är det texten handlar om *ler*
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman