Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syra

Efter allting som blev fel.
Ansiktet som skrek,
Sluta!

Bilderna fräter.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-17 19:57



Bookmark and Share


  HelenaW
Orden bränner hål på själen.. Livet kan vara så hårt..
2011-10-18

  stella
Kort o koncist. Som etter. :-)
2011-10-18

  stella
Kort o koncist. Som etter. :-)
2011-10-18

    ej medlem längre
otäckt.
2011-10-17

  Ninananonia VIP
Bilder som känns..
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP