Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster kär

Syster kär


Var är du nu?


Kommer vi att ses mer?



O, käraste mor


Du är på väg mot



En okänd destination


Kommer vi att en gång ses?



Eller aldrig mer?



Du min starke bror



Den finaste själ



Kommer vi att ses en gång?



Eller har du valt



Undergång?



Min älskade far



Som jag aldrig fick se



Har du krafterna kvar?




Kommer vi att ses i evighet



Eller dör du en gång till?



Mina frågor får jag svar bortom tid och rum




Men ni betydde alla något för mig



Och jag kanske och hoppas vi ses



I ett Rike utan slut



Där alla våra tårar torkas bort


Där vårt lidande tagit slut


Jag hoppas på det bästa just nu.




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-04 22:25



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
vet inte vad jag ska säga.
blir bara tyst. och träffad.
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan