eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




JAG ÄR

 

se mig

se mig för den jag är

 

hör mig

lyssna hör vad jag har

att säga

 

tro mig

tro på det jag säger

att det är sant

 

så tro mig

tro på att det är sant

allt som hänt mig

 

lyft mig

lyft bort min tunga ryggsäck

den är så tung, den gör ont

 

möt mig

möt mig vid tjärnen

ta min hand håll den hårt

 

släpp mig inte

släpp inte taget om mig

 

ta bort rädslan

ta bort den så orkar jag

en dag till och en till och

en till

 

se mig

hör mig

tro mig

stanna kvar hos mig

du som vill mig väl

 

 

 

anits 4 oktober 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-04 23:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
En stark text som berör.
2011-10-05

  Zelogath
Så vackert min vän
En bön värd att bevara
För tider då man behöver styrka
Styrka som kanske bara en högre makt kan skänka
2011-10-05

  Eva Helene VIP
Starkt och innerligt. Fint höstfoto.
2011-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Mysig höstbild.
2011-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Han som presenterade Sig för Mose som "Jag Är" vill möta dig.
2011-10-05

  Bibbi VIP
Stämmer in i denna fina bön.
2011-10-05

  arja savela
Underbar dikt,välformulerd innehåll. Kram
2011-10-05

  Christine Sabel
Bara fortsätt min vän, livet ska levas och ryggsäckar ska tömmas, go girl!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP