Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är min melodi

Det kärnfulla
enkla som uttrycker allt
är en konst

Några fraser
som fångar

Det är att likna vid att skriva låtar
och hitta refrängen
som gör succe
och som alla minns

Det är att hitta sin melodi
den rätta tonarten
finstämd och spröd
klangfull




Fri vers av AA VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-05 00:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja...det gäller bara att finna den :)
2011-10-06

    Birgersdotter VIP
Jo sant...
2011-10-05

  Zelogath
Så sant som det är sagt!
Jag gillar denna
Ibland hittar man rätt refräng
Men infinner sig kanske i fel tonart
Tänk så skönt att man då kan
Transponera!
Applåd, för musikdikten!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP