Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Ljusdal som i Havamal

I Ljusdal som i Havamal
råder nog - i stort - samma karlatag

Och sossarna har väl ännu övertag?
I trädoftande Ljusdal

En ängslig kvinna packar sin stora
svarta van utanför Coop I Ljusdal City
Kör sen iväg
Ensam
(undrar vad karln har för kärra?)

Sen kommer en annan stor van
i mörkt violett
En mamma med två små barn

Den ersätts av en vit van
Parkerad på samma handikappplats
av en blondina i svarta mjuka
kläder

Jag i en liten ljusgrön Renault
står också på handikapplats
i väntan på kääringen




Fri vers av claes fredelius
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-05 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius