Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en tågluff som aldrig blev av, skrivet 2011


under stjärnhimmelns skönhet

jag skakar, jag skakar
och du går igenom mig som dimma
det osynliga finns
det osynliga känns
och jag behöver someone around
en capuccino, en te
på ett litet cafe i paris
till tonerna av Barcelona
på spanska gator
och jag skakar, jag skakar
lever livet genom dimman
asfalten brinner
vågorna gungar mig
och jag vilar i dig

blundar, drömmer
glömmer bort för en stund
grekiska öar
i en turkos atmosfär
där jag skakar, jag skakar
men du är vacker
du är vacker
försiktigt, skört, lätt
som en bubbla
på stranden, i natten
och jag älskar dig då
jag älskar dig nu
genom dimman




Fri vers av ellenheiman
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-05 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman