Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet 2011


Faller utan dig

det är något som håller mig uppe
men jag vet inte vad det är
det är någon som håller mig uppe
men jag vet inte vem du är

du?
du som ser rakt igenom mig
du som känner mig som ingen annan
du som vet det jag inte kan förstå
om mig själv
du håller mig uppe
håller mig flytande
svävande
levande
men jag vet inte vem du är

och vem är jag?
den öppna bok som ligger framför dig
som ligger naken inför dina ögon
och du läser mig
du läser mig rad för rad
ord för ord
men du kastar om bokstäverna
du bildar nya meningar, som jag inte förstår
varför bildar du hela tiden nya meningar?
varför kastar du om bokstäverna i mitt liv?

och varför får jag inte veta vem du är?
se hur du ser ut
känna hur du känns
hur du luktar

nej
du bara är
du bara finns
du?
du som håller mig uppe
när hela världen faller




Fri vers av ellenheiman
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-05 19:25



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Underbart vacker..
Jag älskar den..
2011-10-12

  Fredrik Stillesjö
Hej!

En vackert sökande dikt. Hälsar Fredrik
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman