Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

that's the way it is




Kon - sen sus

ibland är sällan inte tillräckligt ofta
och aldrig bara ett inte-nu-igen
här har lite av där i sig

och du och jag är varken vi eller dom

ibland är aldrig inte tillräckligt sällan
och nu och då både här och där
och dom ska vi bara inte tala om!

Ofta!

...och?

...typ... alltså va...




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-06 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP