Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När slöjan är borta

Kryper mig vek
till min hörnlösa vrå
Uddlös och blottad
i ett strilande regn
Väntar att tiden
ska komma
då jag kan le
för din blick
När slöjan är borta

möts vi




Fri vers av Claes
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-01-10 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes