Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guldkorn

Kommer du ihåg
När det minsta
Kunde vara det största
När vissa stunder
var som
guldkorn
under motiga tider
Vi såg mer än vi förstod
och rusade förbi
utan att hitta tillbaka
Förblindade av skönheten
ville vi ha mer
men fann
bara sand




Fri vers av Claes
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-01-10 19:50



Bookmark and Share


  Wretling
Ah sant !
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Claes