Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Äntligen!




Hyllning till Tranströmer

Tranornas vårflykt
Hur deras rop strömmar ljuvt
ur hesa strupar




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-06 16:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag förstår inte varför det är ett sådant ståhej kring Nobelpriset i litteratur (Bara Doris Lessing räknas i min värld), nej annat är det med Nobels fredspris. Det kan man ge i stort vem som helst som startat ett krig, hållit ett redan startat krig levande eller gjort sig stora fula pengar på att låna ut pengar till fattiga satar som inte har en suck att betala igen de där smulorna från en som redan har och vill ha mera.
2011-10-06

    ej medlem längre
Ja exakt, inte en vecka för sent! dom vågade inte annat, ty karl har ju fyllt 80 detta året, i våras nån gång. kritiken hade blivit monumental om dom inte gett priset till honom! Grattis, ett stort ska han ha!!!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP