Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bor i orden nu

är i orden
bor i dom
nu landar
jag på displayen
i din samsung
ditt finger
nuddar send
och regnet
slår hårt mot
rutor i natt
läser läser
vill inte vill
inte att orden
ska tvinga
mig till ...
men ser att
pekfingret
skriver slut




Fri vers av ss
Läst 186 gånger
Publicerad 2011-10-06 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ss