Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diskutera Hitchcock och börja hångla

jag vill inte vara din flickvän
jag vill inte bli din fru

jag vill kunna göra det förbjudna
det där som är tabu

läsa ryska erotiska noveller
och dricka rooibos te

ha tantriskt sex
och få dig att le

diskutera Hitchcock
och börja hångla

sen bara åka hem
utan att behöva krångla

för jag vill inte vara din flickvän
jag vill inte bli din fru

jag vill bara kunna njuta
av den tid som kallas nu






Fri vers av ellenheiman
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-07 01:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Absolut brilliant!!! I båda innehåll och språklig rytmik. Att jag sen själv gillar Hitchcock är bara en bonud *ler*
2013-07-08

  blaite
Härligt flyt
2012-09-12

    Individ #3
Den här var helt skitbra. Du får en virtuell applåd här över cyberrymden och en fysisk en här hos mig, om än du inte kan se den.
2011-11-29

  Larz Gustafsson VIP
Hitchcock var ett geni. Odiskutabelt.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman