Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur lådan...




att älska...

 

att älska, som att bära

lyckan i sin hand

ta vara genom hjärtat

se med varligt ljus

men ibland blundar kärlek

lyckan får ett sår

och dagar rinner tomma

saknad blir så stor

vi fyller livet

annat, blir i stället för

sen, kärlek glimrar ljust

ger lycka till ett sinn

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-07 06:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kärlekens olika vägar, snyggt förtäljt häri
2011-10-10

    Birgersdotter VIP
så fint..tycker om hur du skriver..din ton
2011-10-08

    ej medlem längre
Vackert skaldat Thyra!

"men ibland blundar kärlek

lyckan får ett sår

och dagar rinner tomma

saknad blir så stor"
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra