Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu är det bara underbart att leva, mitt liv..


Livet just nu



Jag vandrar mitt liv och känner de starka strömmarna,
som drar i mig.
Känner livet som pulserar från huvudet ner i marken.

Jag är ett med allt.

Ser allt med nya ögon,
jag i min värld, du i din.
Vi ser samma saker men ändå inte.


Jag ser det från min verklighet, med mina erfarenheter,
du från din. Jag försöker vara här och nu,
känna det vackra i livet.


Idag vibrerar min hud,
känner energierna runt om mig,
vill bara sträcka ut mina armar mot himlen och skrika ut;

Att idag är det en bra dag..


..att leva.


Helena 2011-10-07





Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 322 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-07 11:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en dags livs hyllning fint formulerad- tycker om hud som vibrerar...
2011-10-13

  TT
...så härligt underbart positiv och full av livslust...gillar!!!
2011-10-11

    Birgersdotter VIP
underbart livskraftigt hoppfull
2011-10-08

    ej medlem längre
En skön dikt att läsa. "Poesi" inbjuder ibland till att öppna dörren till mörkrummet. Du har öppnat fönstret mot solen. Jag "tror" på det dikten beskriver, men upplever TYVÄRR inte samma sak särskilt ofta.
2011-10-07

    ej medlem längre
En skön dikt att läsa. "Poesi" inbjuder ibland till att öppna dörren till mörkrummet. Du har öppnat fönstret mot solen. Jag "tror" på det dikten beskriver, men upplever TYVÄRR inte samma sak särskilt ofta.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW