Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundpolo

Jag stickar en tröja till min hund.

Förra vintern frös han så väldigt
stod ynkligt på bakbenen och ville UPP i famnen
innanför jackan
nära mattes hjärta

"Min andra hund behövde inga kläder"
tänker jag irriterat och river upp, igen,
men han finns inte mer
bara i mattes hjärta

Det blir en tår för varje maska
och så småningom blir tröjan klar
- varm och vacker -
för Wilson
snart i mattes hjärta




Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2011-10-07 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP