Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skott

 

 

skotten

 

 

viner genom luften

 

krutröken

fnyser

 

 

skotten uppslitna av

hovars sken

 

 

 

nu blomma de i trädens kronor

 

 

 

kyssta av

 

 

kolibris

vingar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-07 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser