Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan detta ske

 

 

jag ser djupt in i dina ögon

de är dina händers rörelse

 

 

 

 

kan detta ske

 

kan denna stund landa

mjukt i mina händer

 

 

kan jag uppleva lycka

 

 

 

 

 

jag ser djupt in i dina ögon

de är dina händers rörelse

 

 

däri kan jag bara

 

andas

 

bara vara

 

 

i den stunden skall jag uppstiga ur inte

skall jag andas lyckoregn i mina lungor

skall jag andas lyckoregn i min hud

 

 

 

skall jag andas djupt in djupt ut

 

 

 

vara i

uppleva

 

strömmen

 

 

 

skönheten i

 

 

se djupt in i dina ögon

de är dina händers rörelse




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-07 16:53



Bookmark and Share


  Ex¤animo
vackra
2011-11-30

    Birgersdotter VIP
underbar
2011-10-07

  Anna*
Åååå, så vackert! Varsamt och varmt skrivet! Applåderar
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser