Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dry your eyes mate, I know it\'s hard to see but her mind has been made up




Jag växer om dig snart

 

Liljekonvaljer var alltid vackrast

visste du det

minns du det, nu när jag är borta?

Och det snöar inte längre

finns inga vita moln att sväva fram på

det har bytts ut mot våta tårar

som forsar ner för mig

när jag springer min väg

 

Och du låste dörren en sista gång

utan att ens försöka ta ett stadigt tag

men du hade ändå halkat på mitt svarta skinn

och jag hade bara klöst dig i bitar

 

Mina lungor kommer inte andas din rök längre

och vi kommer inte fimpa samma cigaretter

letade bara anledningar till att få dig

att hålla om mina skinkor

när det blåser hårt

 

Och jag vet att jag växer

och du krymper

så förr var bättre än senare

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-01-10 22:28



Bookmark and Share


  Jonjovan
hej min hjälte, är allt bra med dig?
2006-01-15

  Sanningsägaren VIP
Vilken dikt! Wow!
Den inger kraft, styrka hopp!
En riktig käftsmäll.
Älskar slutet:

"Och jag vet att jag växer

och du krymper

så förr var bättre än senare"

Poff!
2006-01-11

  Jonjovan
oh, soph does it again!
min vardag kretsar allt mer till en väntan på nästa dikt

tyvärr inträffar känslan i dikten oftast allt för tidigt
sedan knager den som en ond outryckbar sten i dit inre
tills du en dag fattar ditt beslut
för man kan aldrig säga det
eller?
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN