Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 guldslott... luftslott




I brasans sken

 

Du reder mig en bädd av rosenblad

med stjälkar utav kärlek

där jag kan vila nöjd och glad

och finna ro i livet

 

Du bygger mig ett slott av sten

med tinnar utav gyllne guld

där vi kan älska uti brasans sken

och inget ta för givet

 

 

 

Men uit slottets mörka salar

där vandrar vålnader i mörkan natt

där hör vi rösterna som talar

och hesa, ondskefyllda skratt

 

Men tryggt jag vilar vid Din sida

När dina armar sluter mig till sömn

jag slipper all min ångest lida

och all min oro är som flydd och glömd

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-08 10:09



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Wow! Vilket dikt, vilken poesi! Den första delen är helt enkelt sååå bra! Du har verkligen lyckats, vilken rytm, vilken ordflyt. Man riktigt dansar sig genom första delen.
2011-10-08

  Petterblå
Vackert, jag gillar det
2011-10-08

  anits VIP
Så vackert och målande blir dina
ord till vackra tavlor för mig som
läser
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP