eget foto tagit i min älskade skog

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto tagit i min älskade skog




Månens strålar

 

 

såg ut genom mitt fönster

i fredagsnatten

 

det var ljust det var vackert

när månstrålarna kom till

mig

 

landade i mitt ansikte gav

mig hopp om en ny morgondag

 

en ny dag med nya förhoppningar

nya tankar, kanske också möte med

nya människor

 

månen fick mig att sitta se ut

genom fönstret tills den försvann

bakom hustaken

 

där kanske lysa upp för någon

annan skänka glädje och förtröstan

 

 

 

 

anits 8 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-08 14:18



Bookmark and Share


  HelenaW
Vacker bild och härliga ord..
2011-10-12

  Eva Helene VIP
Njuter när jag läser.
2011-10-10

  Anya VIP
En vacker månbild som gör mig varm.
2011-10-09

  Lars Hedlin
Så fint! :)
2011-10-09

  Bibbi VIP
Underbar text och bild!
2011-10-08

  aol
mysig bild till en vacker dikt
2011-10-08

  Sofhia Wirström
vacker dikt om hopp..att vi aldrig ska glömma hoppas och tro.
2011-10-08

    Birgersdotter VIP
Vackert skriven
2011-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Mysig skogsbild. Lite John Bauer över det hela.
2011-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Härligt med skog, natur, månen, stjärnorna och resten av skapelsen. "Härlig är jorden", som vi sjunger i en sång.
Skaparen är emellertid den härligaste.
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP