Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna människor sökes till min nya klubb.

Det är varmt, lite fuktigt.
Luften är lite tung att andas.
Det luktar konstigt, unket.
Men samtidigt lite sött på något vis.
Folk mumlar, svårt att höra vad.
Men de är upprymda.
Golvet är kladdigt.
Väggarna lika så.
I taket en naken glödlampa.
Dåligt ljus gör att du inte ser på en gång.
Över allt är det rött. Nymålat?
Nej det är blod.
Välkommen till
Klubben för invärtes beundran.




Fri vers av Johanness
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-08 15:52



Bookmark and Share


  HelenaW
Ta hissen upp och kolla utsikten vetja.. När du ändå är där inne..
2012-08-29

  Olliwer
Efter denna är jag på, alla dagar i veckan
2011-10-16

  Gunnar Hilén VIP
Du gör insider-jobb ?
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Johanness
Johanness