Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
purge


gasoline

and gasoline my sweetest dream we’re just
breathing you in

and choke

coke

whatever drug you can find i’ll take
anything give anything i

need to
sleep




Fri vers av infantsgame
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-08 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infantsgame
infantsgame