Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

år noll

här

se mig jag
är

nitroglycerin
eller nafta napalm

instabil explosiv
primitiv? lite som eld och

pyr

kanske dryg
ibland
men

här

se mig jag
beter mig

precis som min far
ställer
samma
krav

och

i spegeln
tänder

ambitionen lämnar
ränder

längs venerna ett uppslagsverk
av
avvisande avslag




Fri vers av infantsgame
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-31 20:50



Bookmark and Share


    tehdog
avvisande avslag allt
-så whoa och wow
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

infantsgame
infantsgame