Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arbetaren

och folk frågar vad jag gör på vardagarna och jag
vet aldrig vad jag ska svara

nej alltså jag är för sjuk för att jobba för ömtålig för att vistas i en miljö
där prestation är a och o och
framfötterna trampar på alla tår

för: ambitiösa jävel

i ett samhälle där alla normer är en form jag inte passar inuti
där jag har
ålder erfarenhet världsbild emot mig alla
utbildningar i hela världen kan inte förbereda mig på verkligheten eller
kvalificera mig för livet

folk bara dömer för ditt eget bästa jo men visst
måste sälja något kropp eller integritet
hela själen helst
när räkningar ska betalas och livet ska levas och egentligen spelar det väl ingen roll

men mina medmänniskor tycker

jävla
mycket

spär ut tankarna med billigt vin en fredagkväll i
gott sällskap som alltid sympatiserar men aldrig förstår det är
för mycket begärt

att släppa någon in på bara huden




Fri vers av infantsgame
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-22 11:47



Bookmark and Share


  Flicka Nummer Elva
Tja, brukar du hänga i mitt huve eller?

Nejmen, väldigt bra. Tycker mycket om ditt skrivande, känner igen mig lite för mycket i det bara :))

// Saga
2014-01-23

  Flicka Nummer Elva
Tja, brukar du hänga i mitt huve eller?

Nejmen, väldigt bra. Tycker mycket om ditt skrivande, känner igen mig lite för mycket i det bara :))

// Saga
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

infantsgame
infantsgame