Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bensin!

Drivkraft för själen
min bensin

Att få vara jag
se vackra ting

Beundran och förundran

Hunger
sänder mitt ljus

Tar för mig av det som finns




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-09 08:36



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt ! ;)
2011-10-10

  Sofhia Wirström
fint skrivet, ord att ta till sig
2011-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
L juvligt
A bsolut
R ätt
S ätt ta till
* när man vill!
2011-10-09

  anits VIP
Så fint skrivet, men inte alltid
så lätt
2011-10-09

    ADI Nehlin
underbart..inte alltid så lätt men underbart när man lyckas
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin