Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
e = ungefär 2,718, small, as me vänskap < a < kärlek r = pulsslag i fallet


ae som i älska ( snabb kalkyl )









jo, fast

det finns ju undantag också



[...]


förhållandet mellan, a/e, för a + e motsvarar 100 % och ytterligare (primärt); provar derivera pulspumpning , med volymen ungefär 1 µ 3r + µ 2hr, dvs. V(känsla) av e => V(e) = 1 µ 3 förälskelse^gränslösheter + µ 2 förälskelse^gränslösheter · oändlighet = varför tveka? , ger y’ detsamma (e är sin egen derivata) medan a (variabel, sannerligen) => V(a) ungefärligt totalt oviss i detta stadiet- övergång till puss^1 (upphöjt i ett likamed noll, alltid) och halveringstid på minst 18 ord om dagen, parallellt som; a tangerar e, vibrationer i alla riktningar, och a^åtrå => bädd => god morgon^2 och V(e) än tveklösare med övermått och y’’ nästintill total (bildning om y’(a) = 1 µ 3 gränslöshetsförälskelse + µ 2 gränslöshetsförälskelse · oändlighet, som e) , men förnekelse därefter (a - e)^2= a^2 – ae + e^2 => ensamstående dubbelhet då ae är negativt ( facit, någon? ) och (a närmar sig 0) (1 + 1/a) = e , aningen felaktig känsla men fortgående kraftig procentminskning (ev. endast chimär dock); liktidigt samtiden på kanske 0,4a + e motsvarar 90 (minimipunkt blir maxpunkt) och ovisshet som överskrider; everyone knows ae (= ä ) som ytterst visibelt; bör resultera i a =, ursäkta överslag; men felaktig tidpunkt och svagt vridmoment (0,5 år sträcker inte utöver 2?)





hjärtat,


jag förstår inte hur du menar















Fri vers av xilenie
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-10 00:02



Bookmark and Share


  strum the hum
Jag gillar alla försök till matematiska härledningar av känslor såsom kärlek.
Fast, (e+a)(a-e)= a^2 – e^2 .
konjugatregeln
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

xilenie