Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[ interference ]









Hudar bränner,
du gör dig vacker alldeles för ofta. Tänk om
du skulle anta någon form av smörblomma
och jag måste sätta den i glas. Vända, spara på.
Regnas du är det alltid tisdagsaftnar, tragedier
tonar jag högre, l a b o r e r a r.
Till vad ska jag lyssna nu, älskade?
Jag får alltid en sådan lust att invadera Polen
när jag hör Wagner.
Långa, varma väsen snurrar sig
runtom, du säger han inte har
någonting här att göra. Det kanske är bäst så.












Fri vers av xilenie
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-10 00:04



Bookmark and Share


  karlsson
Vackert.

"Tänk om
du skulle anta någon form av smörblomma
och jag måste sätta den i glas."

helt fantastisk formulering.
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

xilenie