Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid husväggen

vet att det kommer
snart nu när änglarna
skjutna ligger vid
husvägg efter hus-
vägg i stad som en
gång brann som en
gång låg i våra fickor
vi dansar inte längre
vi sover inte mer
destruktivt ler vi
när någon frågar
hur vi mår
deras vingar ligger
som aska vid våra
fötter dina fötter som
jag dyrkade som jag
längtade efter sparkar
mitt inre blodigt nu




Fri vers av ss
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-10-10 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ss