Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd

Jag låter linan löpa fritt.
Vinden, lyfter draken högre och högre.

Jag håller i en stund.
Vill känna hur det drar.

Släpper taget.
Ser en prick på himlen.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2011-10-11 00:00



Bookmark and Share


  sommarmoln
Fint budskap...
2013-03-20

    ej medlem längre
Drakens flykt...
2013-03-10

  Simone Bastani
det behövs inte mer. orden är enkla och klara som drakens färg. För mig är den röd.
2011-11-04

  Ninananonia VIP
:) ja..en drake..
2011-10-12

  Stjärnöga
Den är underbar..

lycka är att
flyga
och att
släppa taget..
2011-10-12

  Daniel_78 VIP
väldigt enkelt som går rakt in
2011-10-11

  M_Franke
Finner den röda tråden här, mkt berörande text
2011-10-11

  Maj-Lis VIP
Att släppa taget,vittnar om styrka
2011-10-11

    Birgersdotter VIP
Härlig
2011-10-11

  AgnesP
Tycker om bilden som skapas när jag läser.
2011-10-11

    Jane S VIP
Att släppa taget om en kärlek är svårt, är den ouppklarad är det ännu svårare. Du får det att låta så lätt;-)men det är en snygg metafor!
2011-10-11

  kirsti ylinikka VIP
En önskan om frihet. Väl skrivet!
2011-10-11

    ej medlem längre
Den titeln satt som en smäck! :)
2011-10-11

  Osvalds_Dotter VIP
Dikten förmedlar Tillit =)
//Jenny
2011-10-11

  HelenaW
Fin, härligt beskrivet.. Skönt att släppa taget..
2011-10-11

  stella
Vilken befriande känsla du förmedlar! Underbart!
2011-10-11

  Mr Lindemann VIP
Ytterst viktigt med en prick i himlén
2011-10-11

    ej medlem längre
flyg.
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP