eget foto 9/10 2011

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 9/10 2011




SÖNDAG KVÄLL 9 OKTOBER 2011

 

 

söndagkväll regnet slår mot fönstret

det är kallt därute nu bara ett par

grader varmt

 

jag är glad så länge snön håller

sig borta vintern bli lång ändå

 

tacksam för värmen jag har inne

i min lägenhet slipper hugga såga

bära ved för att jag inte ska frysa

 

känner stor tacksamt just i kväll

när jag sitter tänker tillbaka på

hur livet en gång var

 

för dom tankarna kommer ibland

många gånger känns det overkligt

men jag vet att det är sant

 

njuter av söndagkvällen trots att

jag känner av astman som jag gör

ibland när jag kommit hem efter

att ha hjälpt till kyrkan

 

imorgon är en ny dag, en dag

där jag får träffa mina fyrfota

vänner igen

 

 

 

anits 9 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-11 00:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack att Du tar oss med i detta!
2011-10-12

  Anya VIP
Fin här och nu stund bjuder du på.
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP