Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 dagars tårar

Nu har jag gråtit
och gråtit
och med tårfyllda ögon tappat näsdukar
igen.

Min älskade hund
mitt förlorade liv
allt har jag passat på att begråta
tills nu.

Att leva i nuet
och se framtiden an -
men först ska jag köpa nya näsdukar
att ha i reserv.




Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2011-10-11 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP