Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom mina ögon






min värld
genom mina ögon
sköljer svalt känslan över
lämnar allt
till dig

din värld
genom dina ögon
en bro
med fjäderlätta steg
luftas anden

mina ögon
genom mitt hjärta
erfar vägen
som mål
den enda
att gå


känsligheten till livet
fick mig att släppa
och förlora allt
utom
dess ursprung










Fri vers av Sunlight
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-18 10:19



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Va fint du skriver
har läst några av dina texter
dom berör

fint
2012-01-19

  Bodil Sandberg
hej sunlight jag tycker enormt mycket om den här dikten dels för att den verkligen känns rikta sig ..mjukt och likafullt med tyngd och kraft..förenat..och dels för den starkt sensibla dramatisk poetiska känslan på ett "tres splendide" välskrivet vis!applåder kära poetissa!
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight