Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens nyhetsskörd...en ska bort


1

EU förbjuder under 8-åringar
att blåsa ballong...kan kvävas...och
att bullernivån på leksaker för barn under 3
ses över

2

Kamerun..."breast ironing" = heta föremål,
förslagsvis stenar, masserar och bränner huden
på bröstkorgen hos unga flickor
för att hindra brösten från att utvecklas...
männen ids inte våldta en kropp som påminner
om andra mäns

3

EU kommer att rekommendera befolkningen
att idka oralsex högst en gång i månaden
med tanke på att nya mun-svalg- och hals-
sjukdomar nu snabbt utvecklas...man tillägger
även att "idkandet" bör förläggas uteslutande
inomhus efter att flera sedeslärande
organisationer "har hört av sig i saken"




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-11 11:59



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Vi behöver vakna upp ur vårt ständiga välmående och skrika STOPP! Framförallt när barn utsätts av oss vuxna på detta sätt!!
2011-10-13

  Minkki VIP
Dikten är taggad som journalistisk text. Verkligheten omstöpt i diktform. 2an är kärnan, att det inte är förbjudet. Och jo, man mår illa av att läsa om den verkligheten. Tack att du skrev. Men nyheterna går inte att väga mot varann. Behåll rubbet..
2011-10-12

  Gunnar Hilén VIP
Larz...du kanske minns Magnus o Brasse...fem myror...de sa så där att "en ska bort" när de lekte
2011-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Inget "ska bort" i en dikt man själv har skrivit.
Ingen ska bestämma över någon annans poesi.
2011-10-11

  Lili Samuelsson VIP
"Kamerun..."breast ironing" = heta föremål,
förslagsvis stenar, masserar och bränner huden
på bröstkorgen hos unga flickor
för att hindra brösten från att utvecklas...
männen ids inte våldta en kropp som påminner
om andra mäns"
den här skall bort, den orkar jag inte med.resten kan få vara kvar.om det är nödvändigt
2011-10-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Dom har inte hunnit ge ut de nya rekommendationerna än...
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP