Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Det är min högsta dröm

Min högsta dröm är att fly till ett annat land
Där solen skiner starkt ovanför en kritvit strand

Där blommorna blommar året om
Där man blir väckt var morgon med vacker fågelsång

Jag vill fly från mitt liv som jag har idag
Fly någonstans och bara ha det bra

Är trött på att leva ett liv uppbyggt på lögner
På att trösta mig själv genom att jag för mig själv sjunger

Jag vill fly någonstans där livet är lätt
Där jag kan leva mitt liv på mitt egna sätt

Fly vore så enkelt men endå så svårt
Jag vill kunna säga mitt och inte vårt

För det hjälper tydligen inte att vara två
Jag är trött på att folk tar mig med ett hån

Förlåt om jag inte levde upp till era krav
Men ni måste förstå att jag inte längre orkar vara kvar




Bunden vers (Rim) av AminaKrantz
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-11 13:54



Bookmark and Share


  Gin83
Hoppfull till en början
Längtande
Sen introvert och ångestfylld
Gillar hur du skildrar det tunga i en enkel och lättillgänglig form
Väldigt målande och visuellt klockren till en början.
Lika klockren i sin ångest och sin ledsamhet mot slutet.
Gillade
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

AminaKrantz
AminaKrantz